Готель "Вуйко"

Відпочинок в Карпатах - до нас їдуть за національною екзотикою та здоров'ям!

Плануєте відпустку? Вибираєте місце для відпочинку? Хочете поєднати корисне з приємним, отримати нові враження та заряд здоров'я, зануритися в національний колорит? Чекаємо на вас в Карпатах! Запрошуємо до Яремче! 

Краса карпатських краєвидів - надихає, насичене хвойним ароматом і гірської свіжістю повітря - лікує, наша гостинність - тішить і змушує забути про всі неприємності та негаразди. Чи потрібно ще щось для повноцінного відпочинку і оздоровлення? 

Безкоштовний Wi-Fi

чан

Карпатский Чан

Безкоштовна парковка

Кафе 8.00 - 23.00

З домашніми тваринами - за домовленістю

Готельний комплекс "Вуйко" - вище нас тільки небо!

Готель розташований високо в горах, за півтора кілометри від центральної траси і в семи хвилинах їзди від центру курорту Яремче. Він побудований з дерев'яного бруса, що створює особливу атмосферу комфорту та затишку. Всього 15 просторих номерів та три окремі двоповерхові котеджі в оточенні порослих смереками гір. До ваших послуг карпатський Чан, кафе з гуцульською кухнею і мангалом, розваги та екскурсії, безкоштовний інтернет і парковка.

Кафе готелю "Вуйко" - карпатська кухня та блюда на мангалі.

Відпочинок в Карпатах - для активних, з тривалими лісовими прогулянками, катанням на лижах або санках, рафтингом та велоспортом, екскурсійними маршрутами ... Не тільки відновити сили, а й спробувати Карпати на смак допоможе автентична гуцульська кухня. А в цьому - наші кухарі неперевершені майстри! Тепла привітна атмосфера і «божественна кухня» чекають вас в кафе нашого готелю.

Гуцульський Чан на травах - справжня родзинка готельного комплексу "Вуйко".

Карпатський Чан - екзотика Гуцульщини, магія вогню, води, запашного аромату гірських трав і хвої.   

Ми дбаємо про те, щоб ваш відпочинок був насиченим і різноманітним, для цього туристам пропонуються додаткові послуги і розваги.

Відтворити відео

Швидке бронювання